Freddi is een initiatief van Louwman Group en Reisbalans


Zo weet je zeker dat je met Freddi goed zit!

Louwman Group is een trots en betrokken familiebedrijf. Naast importeur en retailer, ook leverancier van zorghulpmiddelen, financiële dienstverlener en ontwikkelaar van innovatieve mobiliteitsoplossingen zoals Freddi. Reisbalans is onderdeel van Mobility Invest Group dat al ruim tien jaar opereert vanuit verschillende ondernemingen in mobiliteit.

Louwman Group.
Passie om mensen te bewegen.

Louwman Group is een trots en betrokken familiebedrijf, opgericht in 1923. Groot geworden door ondernemerschap en lef. Met importbedrijven voor automerken Toyota, Lexus, Morgan en Suzuki behoren ze al decennia lang tot de grootste autodistributeur van Europa. Daarnaast biedt Louwman Group zorghulpmiddelen en als specialist in auto- en woningaanpassingen ondersteunen ze in samenwerking met Welzorg en RSR Revalidatieservice klanten met een mobiliteitsbeperking. Ook zijn ze actief op het gebied van leasing en financieringen, het leveren van onderdelen, logistiek en vastgoed. Het Louwman Museum trekt jaarlijks duizenden bezoekers.

Vanuit deze brede basis ontwikkelen ze zich steeds verder als mobiliteitsaanbieder. Louwman Group heeft een webshop voor auto’s: auto.nl. Ze brengen duurzame vervoersoplossingen samen onder het label driven.nl. Ook duurzaam zijn hun initiatieven Fietsvoordeelshop.nl en autodeelbedrijf WeGo en natuurlijk: Freddi!

Bij Louwman Group zijn 3200 medewerkers in 6 divisies actief in Nederland, België, Denemarken, Zweden en Tsjechië.

Mobiliteit in de breedste zin van het woord.

Reisbalans is onderdeel van Mobility Invest Group (MIG) dat al ruim tien jaar opereert vanuit verschillende ondernemingen in mobiliteit. MIG heeft als missie om mensen drempelloos te laten reizen tussen hun dagelijkse bestemmingen. Met de labels Reisbalans, Dumoco, Mobiliteitsfabriek, WijMobiel, Vecore en Tripkey ontwikkelt MIG voor uiteenlopende doelgroepen mobiliteitsdiensten. Denk aan zakelijke mobiliteit voor grote werkgevers zoals Engie, ANWB, Achmea, Young Capital en Triodos Bank, deelautoconcepten in woonwijken en mobiliteitskaarten voor toeristen.

Ready. Freddi. Go!

Ook aanmelden bij Freddi gaat supersnel. Vul je e-mailadres in en we maken direct jouw persoonlijke werkgeversportal aan. Nog even wat gegevens invullen en binnen 5 minuten kun je jouw werknemers al uitnodigen!

Wat kost Freddi?

Probeer Freddi nu de eerste drie maanden gratis. Daarna betaal je maandelijks €4 per werknemer. Opzeggen kan maandelijks.