Hoe het werkt

Freddi werkt super eenvoudig. In slechts twee stappen registreren je werknemers hun woon-werkverkeer, thuiswerkdag en zakelijke kilometers. Werkgevers downloaden eenvoudig een kant-en-klaar bestand voor de salarisadministratie.


Slim dashboard voor werkgevers, HR en salarisadministratie

Alle gegevens die je werknemers registreren via de Freddi app worden automatisch verwerkt in de werkgeversportal. Daar zie je als werkgever, HR of administratiemedewerker in één oogopslag hoe je ervoor staat. Je ziet ook welke kosten je kunt verwachten en hoe deze in verhouding staan met de maanden daarvoor. Met handige tools kun je registraties overzichtelijk met elkaar vergelijken.

In twee stappen registreren je werknemers woon-werkverkeer, een thuiswerkdag en zakelijke kilometers

Het flexibel hybride werken is een blijvertje, maar vraagt om een goede administratie. Gelukkig is dat met de Freddi app nu supersimpel.

In slechts twee stappen registreren ze hun woon-werkverkeer, thuiswerkdag en zakelijke kilometers. Het gebruik van de Freddi app is voor je werknemers altijd gratis!

Freddi App voor werknemers

Functies per werknemer in te stellen

Je kunt per werknemer instellen welke functies hij of zij mag gebruiken. Je kunt kiezen uit de opties standaard route voor woon-werkverkeer, thuiswerken en volg mijn reis (GPS-tracking voor bijvoorbeeld zakelijke ritten). De optie handmatig toevoegen is voor iedereen beschikbaar. Ook kun je de standaard vergoedingen in één keer voor het hele bedrijf aanpassen.

Eerlijke administratie verdient zichzelf terug

Freddi zorgt voor een eerlijke administratie: als een werknemer toch een dagje thuis werkt, dan hoef je niet onnodig reiskosten te vergoeden. Met één druk op de knop download je een kant-en-klaar bestand voor de salarisadministratie. En met Freddi voldoe je altijd aan de meest recente wet- en regelgeving en voorkom je vervelende naheffingen. De eerste drie maanden is Freddi gratis. Daarna betaal je maandelijks €4 per werknemer.


Ready. Freddi. Go!

Ook aanmelden bij Freddi gaat supersnel. Vul je e-mailadres in en we maken direct jouw persoonlijke werkgeversportal aan. Nog even wat gegevens invullen en binnen 5 minuten kun je jouw werknemers al uitnodigen!

Wat kost Freddi?

Probeer Freddi nu de eerste drie maanden gratis. Daarna betaal je maandelijks €4 per werknemer. Opzeggen kan maandelijks.